Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Оперираха Стоянка Мутафова, тя гледа към сцената

Вторник, 29 Ноември 2016 / Истории от града
1093
  • cross.bg
Снощи актрисата беше приета в болница заради сърдечна слабост
 
 
Актрисата Стоянка Мутафова, която вчера следобед беше приета в болница "Токуда" е добре, съобщи дъщеря й Мария Грубешлиева пред Нова телевизия. Майка й е била оперирана снощи, но състоянието й е стабилно. 

Веднага след приема на актрисата в болницата е сформиран екип, под наблюдението на който тя е останала през цялата нощ. Направили са й пълен обем изследвания и процедури.

"Снощи тя претърпя една рутинна операция за един кръвоносен съд, който беше стеснен. Вече е много добре, има телефон при нея. Сложен й е един стент и днес аз й оставих телефон, въпреки че не е редно. Чухме се сутринта, беше в много добро настроение и ме пита дали в неделя ще играе в "Сълза и смях". Много благодаря на Ирен Кривошиева, тя много ни помогна", заяви пред Нова телевизия Мария Грубешлиева-Муки.

Нощта премина спокойно, състоянието на пациентката се стабилизира, но Стоянка Мутафова ще остане под наблюдение колкото е необходимо, заяви ръководителят на отдел „Връзки с обществеността” на болницата Боряна Маринкова пред бТВ.

„Наше правило е да не оповестяваме пациентска информация. Когато можем, ще ви дадем повече информация, а най-много бихме се радвали тя да ви я даде сама”, добави Маринкова.

"Стоянка изглежда много добре. Посетих я към 21 часа снощи. Тя се хранеше, шегуваше се и питаше кога е следващото ни представление", заяви пред Нова телевизия актрисата Ирен Кривошиева.

94-годишната актриса, която е предложена за вписване в Книгата на рекордите "Гинес", ще остане в "Токуда" още няколко дни.
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Стоянка Мутафова, Токуда, операция

Street of Hope

Непорасналите деца

Вторник, 03 Май 2016 / Гласът на детето
  Хората остават на възрастта, на която не са били достатъчно обичани     Всички сме виждали хора, които отказват да пораснат. Може да са 30 или на 40 години, а дори и на много повече, но се държат като деца всеки път, когато се окажат в ситуация, в която трябва да поемат о [...]

Дуалното обучение прохожда уверено

Сряда, 21 Декември 2016 / В клас
46 ученици от Габрово и Ямбол получават заплата за практиката си в 7 предприятия по австрийски проект    През 2016 г. за втора поредна година Националната финансово-стопанска гимназия, гр. София и ПТГ „Д-р Никола Василиади“, гр. Габрово приеха ученици в 3 паралелки, кои [...]