Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Оперираха Стоянка Мутафова, тя гледа към сцената

Вторник, 29 Ноември 2016 / Истории от града
1081
  • cross.bg
Снощи актрисата беше приета в болница заради сърдечна слабост
 
 
Актрисата Стоянка Мутафова, която вчера следобед беше приета в болница "Токуда" е добре, съобщи дъщеря й Мария Грубешлиева пред Нова телевизия. Майка й е била оперирана снощи, но състоянието й е стабилно. 

Веднага след приема на актрисата в болницата е сформиран екип, под наблюдението на който тя е останала през цялата нощ. Направили са й пълен обем изследвания и процедури.

"Снощи тя претърпя една рутинна операция за един кръвоносен съд, който беше стеснен. Вече е много добре, има телефон при нея. Сложен й е един стент и днес аз й оставих телефон, въпреки че не е редно. Чухме се сутринта, беше в много добро настроение и ме пита дали в неделя ще играе в "Сълза и смях". Много благодаря на Ирен Кривошиева, тя много ни помогна", заяви пред Нова телевизия Мария Грубешлиева-Муки.

Нощта премина спокойно, състоянието на пациентката се стабилизира, но Стоянка Мутафова ще остане под наблюдение колкото е необходимо, заяви ръководителят на отдел „Връзки с обществеността” на болницата Боряна Маринкова пред бТВ.

„Наше правило е да не оповестяваме пациентска информация. Когато можем, ще ви дадем повече информация, а най-много бихме се радвали тя да ви я даде сама”, добави Маринкова.

"Стоянка изглежда много добре. Посетих я към 21 часа снощи. Тя се хранеше, шегуваше се и питаше кога е следващото ни представление", заяви пред Нова телевизия актрисата Ирен Кривошиева.

94-годишната актриса, която е предложена за вписване в Книгата на рекордите "Гинес", ще остане в "Токуда" още няколко дни.
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Стоянка Мутафова, Токуда, операция

StreetInside

6 техники за вътрешна трансформация

Понеделник, 24 Октомври 2016 / На предела
Ако сте поели по пътя към вътрешната промяна, тези дългосрочни техники ще ви помогнат да видите в себе си и да постигнете просветление   През по-голямата част от живота си съм бил разкъсан между два начина на живот. Единият е пътят на комфорта, а другият е животът в търсене на прос [...]

Събуждането на третото око

Понеделник, 16 Януари 2017 / На предела
Как да разпознаете, че шестата ви чакра е отворена   Третото око, още познато като Окото на съзнанието, което се намира между веждите ви, е шестата чакра, която има много силни способности – счита се, че това е вашата връзка с духовното. Обикновено тази чакра става активна, когато [...]