Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Как се возят строителни материали с порше

Вторник, 05 Юли 2016 / Истории от града
397
  • сн. "Гражданите"

 

Кампания „Помогни му да се извини“ развълнува социалните мрежи след разходката на луксозен автомобил в парка

 

 

Водачът на поршето, сниман да се разхожда по алеите в Южния парк между кашпи с цветя и детски колички, обясни пред Нова телевизия, че всъщност карал строителни материали за детска площадка. 

Снимките обиколиха социалните мрежи с призив потребителите да помолят водача на поршето да се извини. Те бяха качени на 2 юли в приложението „Гражданите“ с отблязани всички възможни нарушения – каране в забранена улица, неспазване на маркировка, паркиране на велоалея и паркиране в зелени площи. Строителни материали не се виждат нито на снимката в движение, нито на тази, на която водачът си почива. 

 

 

Вижда се обаче, как шофьорът на паркирания на алеята автомобил си говори с патрулиращите полицаи и не изглежда, че става въпрос за желание на органите на реда да го санкционират. В сутрешния блок на Нова телевизия шофьорът на поршето Димитър Костадинов обясни, че бил докарал в парка материали за стореж на детска площадка и изрази съжаление, че поршето не било негово, а взето назаем от приятел. "Ако бях с баничарка, а не с порше, никой нямаше да ми обърне внимание", заяви Константинов.

Вчера от СДВР съобщиха, че на шофьора е съставен акт от Общинска полиция по Наредбата за организация на движението, приета от Столичния общински съвет. Според нея, при преминаване на пътно-превозно средство през парк глобата е от 50 до 500 лева. Фирмата на Костадинов наистина е имала разрешение за превоз на материали, но със служебен автомобил.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Южен парк, порше, алеи, строителни материали, автомобил

StreetInside

Самохипнозата като инструмент за щастие

Понеделник, 12 Септември 2016 / На предела
  Ръководство в 6 стъпки за постигане на целите чрез самохипноза    Самохипнозата е състояние, в което човек понякога изпада, без да съзнава. Самите хипнотерапевти казват, че всяка хипзона е самохипноза, защото вие сте тези, които контролирате това състояние. Тя обаче може да [...]

Умните хора се смеят на мрачни шеги

Понеделник, 30 Януари 2017 / Към себе си
Оценяването на черния хумор не е показател за агресия, а за интелект    Черен хумор обичат хората с висок интелект. Освен това любителите на мрачни шеги не са агресивни и са емоционално устойчиви. Онези, на които такъв хумор не е по вкуса, показват противоположните качества, со [...]