Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тя, роклята

Сряда, 07 Юни 2017 / Стил
126
  • pixabay.com

Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е и особено актуална

 

Стилна, женствена и едновременно непретенциозна и удобна. Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е особено актуална така наречената 45-часова рокля. Това е онзи тип рокля, която е удобна през работния ден и същевременно да излезете и вечерта с нея без да се чувствате, като Пепеляшка в офиса.

Рокля с едно рамо или Ъпгрейт парти. През 2015 г стилът се базираше на неоголените рамена. В 2016 г. вече бяхме с две загадъчно показващи се рамена, а през 2017г. на мода са роклите с едно рамо. Всъщност подобен тип рокля излиза на пазара още през 1989-та.

 

 

Стил „Кафтан” – удобен, елегантен, свободен и не ангажиращ със себе си. Този стил превзе пазара и се наложи дори на червения килим.

 

 

Роклята като униформа – удобно, практично, неподчертаващо. Представлява „шлифер” с колан.

 

 

Облечете рокля, която ви кара да се чувствате добре в кожата си и ви прави щастлива. Това е единствената дреха за която дизайнери от 70- те и млади творци се споразумяват, че трябва да присъства в женския гардероб.

Тя, роклята, е магнит за мъжкия поглед и го кара да се обръща отново и отново...

 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

рокля, мода, тенденции

StreetView

Християнство и Будизъм в Плана

Неделя, 29 Януари 2017 / Места
  Красива гледка към четири планини, чист въздух и зареждаща почивка – всичко това само на около 30 км от София   Сгушено в Плана планина на около 1200 надморска височина село Плана има само 62 постоянни жители и дори не разполага със собствен кмет, а само с наместник. През [...]

В Сахара заваля сняг

Четвъртък, 22 Декември 2016 / Места
Това е вторият документиран случай изобщо, първият е преди 37 години   В Сахара заваля сняг за първи път от 37 години, съобщи The Washington Post. Пясъкът на известната с жегите си пустиня беше покрит със сняг в близост до алжирско градче Аин Сефра. Явлението е документирано от ф [...]