Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Мик Джагър стана татко на 73

Четвъртък, 08 Декември 2016 / Под прожектора
651
  • Легендарният музикант има 8 деца, петима внуци и правнуче

Това е осмото дете фронтмена на "Ролинг стоунс"

 

Фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години, след като балерината Мелани Хамрик роди днес в Ню Йорк, съобщи в. "Дейли експрес".

Бебето е момче. Новината беше обявена от пресаташето на музиканта.

В съобщението се уточнява, че Мик Джагър е бил в болницата за раждането, както и че майката и бебето са добре. Джагър и 29-годишната Мелани Хамрик започнаха да се срещат преди около две години. Звамата обаче не са сериозно обвързани. 

Мик Джагър има седем деца на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която вече е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок. Музикантът се радва на петима внуци, а през 2014 г. стана и прадядо на момиченце.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Миг Джагър, Мелани Хамрик

Street of Hope

Как се програмира човешкото съзнание

Събота, 13 Август 2016 / Родители
  Каква е разликата между ценности, добродетели и навици, как правим избори и как това определя живота ни   Животът е многовариантен, има повече от един начин да се изживее и ако ние имаме добродетели и мъдрост, можем да оставим свобода на съзнанието, т.е. всеки да бъде себе [...]

Преместеното агресивно дете е свръхинтелигентно

Събота, 04 Февуари 2017 / В клас
Ученикът е имал по-високи очаквания от училището и учителите си   Третокласникът, заради който родители отказаха да пускат децата си в клас, е свръхинтелигентен. Това казва председателят на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева пред БГНЕС. Индивидуалната оценк [...]