Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Ищар в България през октомври

Събота, 16 Юли 2016 / Под прожектора
479
  • blife.bg

Кралицата на етно музиката Ищар ще представи най-новия си албум пред българската публика на 18 октомври в София

 

Грандиозният концерт ще бъде в зала 1 на Националния дворец на културата.

Новият албум на Ищар „Baila” е на пазара от 24 юни. Той съдържа 12 песни, а първият сингъл "A Paris", вече е хит.

Ищар, която изпълнява музика на арабски, израелски, френски, испански, английски и български, има продадени няколко милиона албума и множество световни хитове, като  “Last Kiss”, Habibi (Sawah), “C’est La Vie.

Билетите за събитието са в продажба в мрежата на „Eventim“ на цени между 40 и 80 лева. Първите 300 билета се продават по 10 лева.
При купуване на електронен билет, отскоро актуална е и опцията за бързо и лесно чекиране на входа на залата през мобилно устройство като алтернатива на разпечатване на билета.


Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Ишар, концерт, София

StreetBoard

България на първо място в ЕС по брой жени в IT сектора

Неделя, 30 Април 2017 / Общество
Делът на момичетата в сектора на информационните технологии у нас е двойно повече от средното в ЕС    Положителна класация поставя България на първо място в Европейския съюз. Делът на жените и момичетата в сектора "Информационни и комуникационни технологии" е двойно повече от средн [...]

Обратната страна на омразата

Сряда, 13 Юли 2016 / Общество
Разпространяването на агресивното говорене се разширява, а готовността на обществото за съпротива срещу него намалява   Отивате в детската градина да вземете детето си и поне едно дете идва при вас, за да ви каже „Ама той е лош!“. Лош бил, защото е ударил дете, смял се на ма [...]