Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Българин облече херцогинята на Кеймбридж

Четвъртък, 07 Септември 2017 / Под прожектора
62
  • fashioninside.bg

Петър Петров работи в модната компания Eponine от шест години 

 

Очарователната херцогиня на Кеймбридж избра тоалет на български дизайнер работещ в модния гигант Eponine London за благотворително посещение в семеен център. Появата на Кейт Мидълтън с рокля от нова за гардероба й марка привлече вниманието на медиите, които сравниха визията й с тази на модната икона Джаки Кенеди. Роклята на Мидълтън е в ретро стил и е с цена 1200 британски лири.

 

 

Творецът Петър Петров израства в българският град Велики Преслав, завършва професионална гимназия по облекло и обществено хранене в Шумен. За Eponine London той работи от януари 2011 г. 

 

 

Дизайнерът разказва, че прекарал близо час в двореца с госпожа Мидълтън. Той получил над 160 поръчки, но му било забранено да коментира, разказва „168 часа“.

Любопитното е, че Кейт Мидълтън и Петър Петров са родени в една и съща година 1982 г.

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Петър Петров, Кейт Мидълтън, рокля, Epinine

StreetBoard

80 млн. лева са предвидени за ромско включване

Понеделник, 29 Май 2017 / Общество
  Смисълът от изливането на пари е да се създаде работещ модел за интеграция, а не да се усвои поредната порция европейски средства    Общините ще получат 80 млн. лева по европейската програма „Развитие на човешките ресурси“ за интеграция на ромите. Според со [...]

Сделки за милиарди под въпрос

Четвъртък, 17 Ноември 2016 / Общество
Неизвестна е съдбата на концесията на летище София, тол системата, санирането и новата бойна техника   При смяна на властта концесията на летище "София", въвеждането на платеното преминаване по пътищата за камионите, санирането на панелките и закупуването на нова бойна техника остават п [...]